jueves, 15 de febrero de 2018

En procés d'elaboració

Ja hem començat el projecte relacionat amb el còmic. La metodologia que anem a portar a terme, per adquirir les competències lingüístiques i artístiques, serà en tot moment activa i participativa, situant a l'alumne en el centre de l'aprenentatge afavorint que aprenga fent. Apliquem per assolir els objectius:
  • Treball cooperatiu: Els alumnes treballen diferents activitats i tasques aplicant tècniques cooperatives. S'afavoreix l'aprenentatge constructivista.

  • Treball individual: Per a la realització d'activitats i tasques que ens ajudaran a consolidar el que s'ha aprés per part de l'alumne. Es tenen en compte els seus interessos i inquietuds.

  • Chromebooks: S'utilitzen els portàtils per desenvolupar les competències digitals, a través de la recerca d'informació referent al còmic. L'entorn de Classroom ens serveix per a crear un mur d'inspiració amb els elements del còmic i enriquir el procés.
  • Gamificació: S'ha creat un ambient estimulant i motivant en classe al voltant del món dels superherois i superheroïnes que genera molta expectació per part de l'alumnat.

Aquí podeu veure algunes de les fotos del procés que estem portant a terme:

Elaborant El Còmic

No hay comentarios:

Publicar un comentario